Echt GROOT worden in de IT? Dat doe je in een compact team van professionals!

 In UniProfs

Weet je wanneer je razendsnel kunt doorgroeien als Microsoft specialist? Vooral als je opvalt en iemand bent die van hard werken houdt. Weet je hoe je sneller opvalt? Dat is als er niet heel veel andere mensen voor je voeten lopen om promotie te maken. Werken in een compact team, die dagelijks grote dingen doet, is daarom helemaal zo gek nog niet. Kortom, het team van UniProfs is op zoek naar unieke professionals met de volgende kenmerken:

Je maakt graag klanten blijer dan dat ze verwachten

Gewoon zijn en doen wat de klant vraagt dat kan iedereen. Echte klantgerichtheid bereiken we met mensen zoals jij die net zolang doorgaan totdat de klant een lach op z’n gezicht heeft. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar zo gewoon is dat niet. Doe jij ook graag ongewone en onverwachte dingen? Kom maar op met een goed voorbeeld hoe jij klanten denkt te verrassen! Want als de verrassing er is, dan blijven klanten. En wij als team dus ook.

Je hebt de wil om altijd te verbeteren

Weet je wat het tegenwoordig is in de IT? De technologie gaat dusdanig hard, dat een geleverde oplossing van slechts enkele maanden oud alweer een nieuwe versie heeft of is opgevolgd voor nog iets veel beters. Dan moet het in je aderen zitten om altijd vooruit te willen en te verbeteren. Wat je daarvoor nodig hebt? Energie, passie en gedrevenheid

Je adviseert graag Managed Services

IT moet gewoon werken en er zijn voor klanten. Als de back-up bijvoorbeeld nu technologie A is, dan kan dat over een paar maanden technologie B zijn. Het doet voor de klant niet ter zake, zolang het maar veilig en betrouwbaar is.

Je hebt niet alleen kennis op technisch gebied, maar ook op organisatorisch en bedrijfskundig vlak

De technologie die moet er gewoon zijn en werken, maar alleen als het antwoord geeft op vragen van de business. Daarom zijn echte IT professionals wat ons betreft collega’s die met alle geledingen in een bedrijf kunnen praten, goed vragen kunnen stellen en de uitdagingen van gebruikers begrijpen.

Ben jij..?

Onze nieuwe Senior Microsoft Cloud Consultant met enkele jaren ervaring of onze nieuwe collega, de Junior Microsoft Consultant, die we gaan helpen door te groeien in een gedreven team van specialisten?

Klik hier om op deze twee vacatures te reageren en wie weet stap je binnenkort bij ons de drempel over…

Recent Posts
5 overdenkingen over de snelle IT wereld…Optimaal thuiswerken is meer als enkel wat technologie aanzetten.