ICT op een voetstuk

 In Partnership, UniProfs

ICT op een voetstuk

ICT kan een bedrijf maken of breken. Zonder goede automatisering, heeft een bedrijf veel meer personeel nodig en als je internet eruit ligt, staat je bedrijf letterlijk en figuurlijk stil. ICT vormt daarmee het hart van elke organisatie. Wil je als bedrijf stappen maken, dan is het van belang dat je ICT zich blijvend ontwikkelt. Stilzitten kan niet, je moet altijd klaar zijn voor de toekomst en daarmee je groei. Daarom plaatsen wij ICT op een voetstuk.

 

Wij plaatsen ICT op een voetstuk omdat er een enorme behoefte is om de automatisering van bedrijven effectiever en efficiënter in te zetten. Bedrijven zitten niet meer te wachten op enorme upgrade-projecten en langlopende contracten. Door je automatisering flexibel in te richten, ben je klaar voor groei. Om te groeien, moeten systemen op elkaar aan te sluiten zijn. Dat kan door de inzet van moderne technieken die in de Cloud gefaciliteerd worden. De Cloud is de laatste jaren een volwassen product geworden en de (vaak onterechte) angst om via internet zaken te doen is verdwenen. Wie doet er immers niet aan internetbankieren of doet z’n belastingaangifte niet digitaal?

 

Wij plaatsen ICT op een voetstuk omdat wij vinden dat ICT een onderscheidende factor is voor succes. Als een bedrijf dat ook vindt en voorop wilt lopen ten opzichte van zijn concurrenten, dan past dat bedrijf bij ons. Wij helpen bewuste keuzes te maken, zodat ICT echt het verschil kan maken. Daarin onderscheiden wij ons ten opzichte van de andere 8.000 Microsoft gecertificeerde partners in Nederland. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je ICT snel en veilig werkt, maar wij zetten ICT ook in om processen te optimaliseren, zodat de volgende stap daadwerkelijk gezet kan worden. Met een eerlijk verhaal, tegen eerlijke kosten.

 

Wij plaatsen ICT op een voetstuk door te vertellen wat we doen, met inlevingsvermogen voor de klant. We zijn een relatief klein bedrijf en daardoor laagdrempelig en benaderbaar. Veel klanten zijn gevestigd in een straal van 35 kilometer om ons kantoor in Almere, waardoor wij bij storingen snel ter plaatse zijn. Wij gaan samen op zoek naar de beste oplossing met inschakeling van de resources van de klant, zodat de afhankelijkheid beperkt blijft. Met zestien jaar ervaring als Microsoft partner hebben wij een waardevolle bagage. Er gaat geen dag voorbij dat wij ons niet ontwikkelen. Wij bezoeken meerdere keren per jaar Microsoft conferenties en hebben ons gecommitteerd aan hun strategie en visie. Qua certificering en opleidingen lopen wij voorop en onze referenties worden door Microsoft geverifieerd. Het heeft het ‘Silver Partnership’ opgeleverd. Dat heeft weer als voordeel dat wij – en daarmee onze klanten – altijd toegang hebben tot Microsoft Support.

 

Zo plaatsen wij ICT op een voetstuk! Benieuwd naar wat UniProfs voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact op via 085 -303 67 12 of per e-mail op info@uniprofs.eu.

Recommended Posts