Onze diensten

Een moderne werkplek en een nieuwe aanpak voor applicaties en infrastructuur in de cloud van Microsoft.

Wij helpen organisaties in het optimaliseren van de werkplekken om medewerkers te kunnen ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast adviseren en implementeren wij oplossingen ter optimalisatie van uw infrastructuur en bedrijfsapplicaties.

Dit doen wij onder andere door de inzet van Office 365, Microsoft Azure, SharePoint en Skype for Business.

Wij helpen uw organisatie graag met de overstap naar werken in de cloud.

Cloud strategy: overstappen naar de cloud

Overstappen naar de cloud lijkt redelijk simpel en wordt veelal voorgesteld als ”een druk op de knop” actie. In de praktijk levert overstappen naar de cloud menigeen de nodige hoofdpijn op. Wij helpen u graag met deze overstap naar de cloud.

Het voordeel van werken in de cloud is dat u altijd toegang heeft tot uw bestanden. Tevens zorgt werken in de cloud uiteindelijk ook voor een kostenbesparing. Het is namelijk niet meer nodig om uw eigen hardware te onderhouden, want de cloudleverancier onderhoud deze hardware in hun datacenter. Daarnaast hoeft u als u in de cloud werkt ook nooit meer een back-up te maken of uw software te updaten. De software is namelijk altijd up-to-date en uw bestanden zijn altijd online terug te vinden.

De overstap naar de cloud verzorgen wij via een vast stappenplan.

Productivity: Office 365

Bent u op zoek naar een robuust productiviteitsplatform vol mogelijkheden? Microsoft Office 365 kan worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf en voldoet aan alle wensen van een communicatie- en samenwerkingsplatform.

Office 365 biedt u gebruikers de kern van een moderne werkplek: Office applicaties zoals Word, Excel en Outlook, maar ook SharePoint, Skype for Business (inclusief telefonie en audio-videoconferencing!) en moderne oplossingen zoals Microsoft Teams, PowerBI en Sway. Alles voor een vaste prijs per medewerker per maand.

Office 365 kan daarnaast worden geïntegreerd met uw bestaande on-premise systemen, zoals bijvoorbeeld Active Directory. Om een juiste integratie te kunnen realiseren maken wij voorafgaand altijd een uitgebreid ontwerp. In het ontwerp wordt de implementatie ervaring met alle aspecten van het platform beschreven. Denk hierbij aan migratie, identity management, optimalisatie en adoptie van het platform.

Wij laten u graag de mogelijkheden zien die Office 365 voor u kan betekenen in een demo bij u op locatie. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Productivity: SharePoint Online

SharePoint Online is het Microsoft platform voor het verbeteren van de manier waarop mensen met elkaar samenwerken. Denk hierbij aan uw eigen medewerkers, maar ook zeker aan partners, leveranciers en uw klanten. SharePoint kan een waardevolle bijdrage leveren aan bijvoorbeeld documentopslag, informatievoorziening en workflowmanagement.

Onze consultants kunnen u helpen met het opstellen van een omgeving die gebruik maakt van deze nieuwe functionaliteiten. Tevens kan het bestaande gegevens integreren uit line-of-business-systemen, of workflows creëren die werkprocessen voor medewerkers optimaliseren.

UniProfs is daarnaast trotse partner van Debble, waarmee wij prachtige oplossingen kunnen realiseren op het gebied van intranet, document management en social collaboration.

Productivity: Skype for Business

Skype for Business is een enterprise-ready communicatieplatform dat uw huidige telefoniesysteem kan vervangen of er mee kan integreren.

Met Skype for Business kunnen gebruikers de beschikbaarheid van hun contacten bijhouden. Binnen de vertrouwde Office  interface is het mogelijk om een chatbericht te versturen, het scherm te delen om samen ergens aan te werken of een telefoontje te plegen. Tevens kunt u ook een audio- of videoconference starten.

Collega Heine Stuivenberg schreef onlangs een blog over bellen met Skype, u leest het hier.

Infrastructure: Microsoft Azure

Microsoft Azure is een cloud computing platform waarmee internetdiensten worden aangeboden via het web of binnen de omgeving van uw organisatie. Met dit platform kunt u gemakkelijk verschillende software verplaatsen naar het web. Hierdoor hoeft de desbetreffende software niet meer worden geïnstalleerd op de computer van de gebruiker. Tevens worden de bestanden niet meer opgeslagen op de computer, maar op het web, zodat er altijd toegang is tot het bestand.  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem gerust eens contact met ons op om verder te praten over de mogelijkheden. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Een moderne werkplek: ProDesk

Bedenk u eens wat u eigenlijk nodig heeft om uw werk te kunnen doen. In uw werkzaamheden bent u waarschijnlijk veel aan het werk op uw laptop of computer met verschillende programma´s. Zou het niet handig zijn om overal aan het werk te kunnen?

ProDesk is een volwaardige werkplek, volledig aangedreven door de cloud en samengesteld uit onmisbare clouddiensten, de benodigde licenties en behulpzame ondersteuning. Dit alles in een vaste prijs per medewerker per maand.

Zo kunt u op elke plek en elk moment aan het werk, het enige wat u nodig heeft is uw ProDesk en een apparaat zoals een laptop of tablet.

 

microsoft2
azure
skyp1
sharepoint
microsoft2
office

Wilt u ook succesvol overstappen naar de cloud?