Binnen enkele dagen inzicht in kosten, aanpak en risico’s.

Door gebruik te maken van de diensten van UniProfs, begeleiden wij uw bedrijf in de digitale transformatie om volledig gebruik te kunnen maken van de flexibiliteit en mogelijkheden van Microsoft Azure.
U ziet mogelijkheden voor de overstap naar Azure binnen uw organisatie, maar vraagt zich af of er een gezonde business case is? Vraagt u zich af of uw technische applicatielandschap wel geschikt is voor een overstap naar de cloud? Welke stappen moet u maken om een overstap te kunnen realiseren en welke kosten zijn daarmee gemoeid?
____
Door middel van onze Cloud Readiness Assessment geven wij u in korte tijd antwoord op deze en andere vragen. Binnen een korte tijd (5 werkdagen) doen wij onderzoek in uw omgeving, praten wij met stakeholders en ontvangt u van ons een rapport met een betrouwbare inventarisatie van uw IT-landschap, inclusief een overzicht van de geschikte applicaties en een aanpak voor de overstap.
____
Naast de technische componenten behandelen wij ook de kosten van Azure en bijbehorende Office 365 diensten.  Wij garanderen dat u een duidelijk, overzichtelijk en eerlijk advies krijgt.

Wilt u meer weten over de Cloud Readiness Assessment en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen?

Neemt u dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-3036712 of mail naar info@uniprofs.eu.