Onze tweede competentie bij Microsoft is binnen! Wat heb jij daar aan?

 In UniProfs

We zitten op een wolk! Letterlijk en figuurlijk, want Micorsoft heeft ons beloond met de Cloud Platform competentie. Klinkt mooi, maar wat houdt dat in en wat heb jij daar aan?

Microsoft hanteert hoge eisen aan haar partners. Door competenties uit te delen, erkent ’s werelds grootste softwarebedrijf professionals met aantoonbare kennis, kunde en kwaliteiten op specifieke onderdelen. Behalve de competentie Small and Midmarket Cloud Solutions, zijn we nu ook in het bezit van de Microsoft Cloud Platform competentie. Daarmee tonen wij aan de juiste kennis, vaardigheden en expertise in huis te hebben om gerichte en adequate oplossingen te bieden op het Microsoft Azure platform.

Azure, wat is dat?

Hedendaagse IT-toepassing vragen veel van de capaciteit en beschikbaarheid van IT-omgevingen van bedrijven. Zoveel, dat er steeds vaker wordt uitgeweken naar de Cloud. Cloud computing is het via een netwerk op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens, ongeveer zoals elektriciteit uit het lichtnet. In plaats van de ‘ouderwetse’ USB stick, maken we tegenwoordig steeds vaker gebruik van Cloud opslag waar bestanden kunnen worden opgeslagen, geraadpleegd en gedeeld. Azure van Microsoft biedt in de public Cloud vele diensten aan. Het past in de digitale transformatie en modernisering van applicaties die bedrijven, medewerkers en klanten helpen hun werkzaamheden te optimaliseren.

Hoe krijg je zo’n competentie?

Met de behaalde competentie zegt Microsoft dat wij de juiste kennis en kunde hebben voor Microsoft Cloud oplossingen. Het is een mooi stukje erkenning voor ons werk. Je krijgt zo’n certificaat niet zomaar. Je moet aan een drietal voorwaarden voldoen:

  1. Je moet voldoende klantreferenties hebben die gecontroleerd (kunnen) worden.
  2. Je medewerkers moeten over de juiste certificeringen/examens beschikken.
  3. Je moet een bepaalde omzet hebben met projecten binnen Microsoft Cloud Platform.

Wat heb je daar als klant eigenlijk aan?

In de zoektocht naar het aan- en uitbesteden van ICT-activiteiten zoeken organisaties naar partners met aantoonbare kennis, kunde en kwaliteiten. Met het certificaat tonen wij aan een betrouwbare partner te zijn op het gebied van Cloud computing. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen, onderhouden, migreren en beheren van diensten en oplossingen die gebaseerd zijn op Microsoft Cloud oplossingen. Voor organisaties betekent deze competentie een partner die innovatief en met kennis kan ondersteunen in een snel veranderende markt. Met dit certificaat wordt dat niet alleen door Microsoft beweerd, maar ook door onze klanten die zeggen dat we projecten succesvol hebben afgerond. Juist dat laatste maakt ons extra trots.

Wil jij ook overstappen naar de Cloud? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan voor je klaar!


    Recent Posts
    uniprofs-een-nieuwe-tool2Oh ja, ook jij wordt vroeg of laat gehackt!