UniProfs is in 2016 opgericht. Wij zijn gehuisvest op bedrijventerrein De Veluwsekant in Almere.

Kennis en expertise UniProfs

De Cloud Professionals van UniProfs hebben uitgebreide kennis en expertise om organisaties te ondersteunen en adviseren in het ontwerpen, implementeren en beheren van Microsoft-oplossingen in de cloud. Onze consultants zijn hoog opgeleid en hebben jarenlange ervaring opgedaan in de diverse facetten van cloud-oplossingen.

Cloud-oplossingen op maat

Heine Stuivenberg: “Met UniProfs optimaliseren we organisaties met behulp van ICT. Bedrijven maken op dit moment een digitale transformatie mee die effect heeft op alle facetten van het bedrijf: niet alleen IT, maar ook HR en de operatie zelf.  UniProfs ondersteunt en adviseert bedrijven daarom in cloud-oplossingen op projectbasis of kan organisaties in zijn geheel ontzorgen. Zowel procesmatig als uitvoerend.

Nieuwe mogelijkheden zoals: Azure en Office 365 kunnen lastig zijn om in uw huidige automatisering onder te brengen. Hoe koppel je lokaal aan de cloud? Hoe gaan we om met de veiligheid van onze data? Wat merken onze gebruikers er straks van en hoe betrekken we die op de juiste manier? Het team van UniProfs bestaat uit specialisten die niet alleen kennis hebben op technisch gebied, maar ook op organisatorisch en bedrijfskundig vlak.

Met deze kennis proberen wij antwoord te geven op uw vragen. Gestructureerd, helder en met aandacht voor uw medewerkers.”

Neem vrijblijvend Contact met ons op om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Partnerships

 

Wilt u ook succesvol overstappen naar de cloud?