UniProfs streeft ernaar om de beste partners om zich heen te realiseren, met specifieke en aanvullende producten en diensten. Hiermee kunnen wij u de beste dienstverlening garanderen.

Een overzicht:

Microsoft

UniProfs is trots Microsoft partner, voor Cloud en Midmarket Solutions. Wij onderscheiden ons door middel van diepgaande kennis op het vlak van Microsoft cloudoplossingen, zoals Office 365, SharePoint en Azure.

Daarnaast zijn wij Cloud Solution Provider (CSP), Authorized Education Partner en Authorized Surface Reseller.
Met deze aanvullende competenties kunt u bij ons terecht voor simpel,  eerlijk en transparant licentieadvies, de aanschaf van Surface hardware en voor kennis en kunde toegespitst op educatieve instellingen.

           

Cisco Meraki

Wij zijn Cisco Meraki partner. De betrouwbare en volledig vanuit de cloud beheerde oplossingen stellen ons in staat om snel een veilig, schaalbaar en betrouwbaar netwerk in te richten met Switches, Wi-Fi access points en Firewalls. Een goed netwerk is ten slotte de basis om gebruik te kunnen maken van een cloud oplossing.

Debble

UniProfs is trotse partner van Debble. Debble ontwikkeld krachtige SharePoint portalen, op basis van Office 365. UniProfs en Debble ondersteunen u graag bij de implementatie, optimalisatie en ondersteuning van een Debble portaal.

 

Sophos

Wij zijn Sophos partner, met gecertificeerde medewerkers op het gebied van Sophos UTM (SG en XG) en EndPoint Protection.

 

AvePoint

UniProfs is partner van AvePoint. AvePoint levert oplossingen voor het beheren, backuppen  en optimaliseren van Office 365 omgevingen.