UniProfs behaalt Microsoft competentie voor Small and Midmarket Cloud Solutions

UniProfs behaald Microsoft competentie voor Small and Midmarket Cloud Solutions

Met trots mogen wij u mededelen dat UniProfs een zilveren Microsoft competentie heeft behaald voor Small and Midmarket Cloud Solutions. Met deze competentie toont UniProfs aan om met de juiste oplossingen te komen op het gebied van Cloud services en Hybrid Cloud services, gebaseerd op Office 365.

Wat betekent deze competentie?
Met deze certificering erkent Microsoft onze vaardigheden omtrent het installeren, configureren en het beheren van Cloud-oplossingen. Om een zilveren Microsoft competitie te behalen hebben wij met succes onze deskundigheid toegepast. We hebben deelgenomen aan verschillende examens die beoordeeld werden door Microsoft. Om de kwaliteit van de diensten te waarborgen werden er ook verschillende klantreferenties meegenomen in de beoordeling. Op deze manier werd er aangetoond dat onze diensten succesvol werden geïmplementeerd bij de klant. Tevens gaf de klantreferentie ook aan hoe tevreden de relatie was na de implementatie.

 

Wat betekent dit voor u?
UniProfs kan met deze certificering (nieuwe) klanten volledig adviseren over een overstap naar de cloud, dit alles volgens de kwaliteitseisen van Microsoft. We bedanken onze relaties voor het vertrouwen in onze organisatie. Door jullie hebben we wij deze competentie kunnen behalen.