Werken bij UniProfs

Wie zijn wij?

Wat doen we?

Wie ben jij?

Wij zijn een startende organisatie, met de focus volledig op de Microsoft cloud. Het team bestaat momenteel uit Heine Stuivenberg en Eric van Aken. Onze klanten zijn zowel kleinere als grotere organisaties in diverse branches. UniProfs is plat van opzet en collega’s zijn bereikbaar via de modernste middelen om op terug te kunnen vallen.  We organiseren daarnaast op regelmatige basis leuke uitjes en trainingen, om de mensen uit het veld dichter bij elkaar te brengen, maar ook om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Met UniProfs optimaliseren we organisaties met behulp van ICT. Wij assisteren bedrijven in de beste route naar een cloud, op hun eigen tempo. Dat doen wij met behulp van de meest moderne Microsoft technologie zoals Office 365, Azure en SharePoint.

Onze diensten bestaan uit advies, ontwerp, implementatie, migratie en beheer van IT omgevingen en dit doen wij op onze eigenwijze manier met een vaste projectaanpak.

We hopen een Microsoftkenner en een liefhebber van techniek in optima forma, die in staat is om technologie, cultuur en strategie om te vormen tot projecten van transformatie. We hebben het daarmee over een specialist op het gebied van Microsoftoplossingen, met de mogelijkheid om duidelijk te communiceren en  adviseren.

Jij hebt kennis van Infrastructuur (Azure/On-Premises/Netwerken) maar ook van tools om mensen een moderne werkplek te kunnen bieden (Windows 10, EM+S, Office 365) en begrijpt dat een heldere samenwerking met tools als Skype/Teams en SharePoint kan bijdragen aan het succes van onze klanten.

Onze openstaande vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.